Webstedet Room328.com er en webbaseret tjeneste som tilbydes af Room328 AB (Room328). Ved at bruge webstedet Room328 godkender medlemmerne følgende brugervilkår, som udgør en aftale mellem Room328 og hvert medlem. Room328 kan fra tid til anden forandre vilkårene. Eventuelle forandringer må efterfølges.

Room328 gør det muligt for Medlemmerne at få adgang til Licenseret materiale i følge vilkårene i Licensaftalen for slutbrugere.

Sammendrag af Room328:s Brugeraftale

På Room328:s websted kan Medlemmer godkende Room328:s Brugeraftale og fa adgang til Room328:s Licensaftale for slutbrugere. For medlemskab hos Room328 kræves at du registrerer dig. Både Medlem og Room328 er ansvarlige for at personlig information holdes konfidentiel.

Room328 og dens forskellige tredjeparts leverandører, distributører og chefer har ophavsret til alt originalindhold og alle originalbilleder på dette websted.

Adfærden på Room328 bestemmes af vilkårene i Brugeraftalen som tillader at du deler materiale med andre på dette websted. Alt materiale som kan anses ulovligt eller ulempeligt er forbudt på webstedet. Room328 er ikke ansvarlig for andre websteder. Room328 har ret at opsige dit medlemskab og din adgang til tjenestene på dette websted. Både Brugeraftalen og Licensaftalen for slutbrugere er reguleret af Sveriges lovgivning.

Registrering

Før du bliver medlem må du gennemgå en registreringsproces, hvor du vælger et Medlemsnavn (”Medlemsnavn”, ”Brugernavn” eller ”Login navn”) og et password. Dit Medlemsnavn bruges for at identificere dig på Room328. Du kan logge ind på Room328 for at bruge Tjenesterne eller gøre forandringer i din information, alt du er nødt til at gøre er at angive dit Medlemsnavn og dit password. Ved at registrere dig forsikrer du at e-postadressen som du anger under registreringen er korrekt og tilhører dig samt at den er opdateret.

Du er ansvarlig for at passwordet holdes konfidentielt og for alle aktiviteter som sker når dit Medlemsnavn og dit password bruges. Du godkender umiddelbart at melde til Room328 på info@room328.com ved ikke autoriseret brug af din konto eller om du får vide at forbrydelse mod sikkerheden er begået.

Room328 sørger for at din e-postadresse og anden information holdes strikt konfidentiel. Du bør undvige at vælge identificerbare medlemsnavn og publiceringer som kan risikere din integritet, som f eks din e-postadresse, web-adresse, for -og efternavn, gadeadresse, telefon eller faxnummer, arbejdsplads etc. Medlemmer som gør sine personlige e-postadresser tilgængelige for andre på Room328 er selve ansvarlige for sådan gerning.

Ejerskab

Room328 og dens forskellige tredjeparts leverandører, distributører og chefer har ophavsret til alt originalindhold og alle originalbilleder på dette websted. Hele indholdet og udformningen af webstedet er beskyttet af international ophavsretslov. Alt indhold som overføres af brugeren bliver Room328:s ejendom og beskyttes af ophavsret.

Materiale som findes på dette websted eller som skabes fra materiale fra dette websted får ikke reproduceres, viderepubliceres, distribueres, sendes videre, sælges eller overføres. Room328 har ejendomsret til alt materiale som henfør sig til webstedet. Room328 forbeholder sig retten at bruge og opdatere forandringer af materiale som skabes af Room328:s medlemmer. Medlemmer har ret at laste ned, kopiere og gemme information fra webstedet for personlig brug.

Indholdsbegrænsninger

Alt indhold på dette websted tilbydes i nuværende skik. Room328 kan ikke garantere, at informationen som findes på websiderne er pålidelig eller korrekt. Alle foranstaltninger som bliver vedtaget af brugeren på webstedet er individets ansvar.

Room328 kan indeholde sider skabte af andre brugere og forfattere som muliggør for dig og andre brugere at anslå information, indhold, gi feedback og interagere i realtid. Du godkender at ikke: sende, anslå eller på anden måde at overføre materiale som Room328 anser være ulovligt, skadeligt, truende, vulgært, krænkende, trakasserende, obskønt, pornografisk, ærekrænkende, vildledende, et personligt angreb eller fornærmelig på nogen måde. Room328 har ret til at fjerne sådant indhold. Videre godkender du at ikke sende, anslå eller på anden måde overføre indhold som er en del af en tredjeparts henvisningsprogram, som i alt væsentligt mangler meningsfuldt indhold eller som på nogen måde kan være skadeligt for Room328:s websted eller virksomhed.

Vis information på Room328:s webside kommer fra dig eller fra andre brugere. Room328 er ikke ansvarlig for denne information. Uanset hvis informationen kommer fra Room328 eller fra dig, er Room328 ikke ansvarlig for eventuelle skader som opstår til følge af at du har brugt informationen på dette websted.

Afhold fra garantiansvar

All brug af dette websted sker på medlemmers egen risiko. Webstedet tilbydes i nuværende skik og såsom tilgængelig.

Ansvarsbegrænsning

Room328 friskriver sig, i så stor udstrækning som er tilladt i følge udøvende lovgivning, fra alt ansvar for specielle, uforudsete samt indirekte skader eller efterskader (inklusive, men ikke begrænset til skader som beror på reduceret gevinst, afbrud i virksomheden, tab af forretningsinformation eller andre materielle taber) som opstår som konsekvens af brug eller manglende muligheder at bruge dette websted, selv om Room328 har blevet informerede om muligheden til at sådanne skader kan opstå.

Andre websteder

Dette websted kan indeholde links til andre websteder. Disse websteder kontrolleres ikke af Room328 og Room328 og dens datterselskaber er ikke ansvarlige for indholdet eller materialet på sådanne websteder. Room328 udstiller ingen repræsentationer eller garantier afseende andre websteder. Hvis du beslutter dig at besøge et websted som vi linker til, sker dette på din egen risiko.

Opsigelser

Room328 ejer ret at begrænse eller helt nægte brugere adgang til dette websted, inklusive brugere som tidligere har besøgt webstedet ved noget tilfælde. Room328 kan afslutte tjenesterne, med eller uden årsag, uden foregående melding eller advarsel, og umiddelbart efter opsigelse.

Lovgivning

Denne Brugeraftale reguleres af Sveriges lovgivning.